ÇÖLYAK BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA DAVET

”GLUTENSİZ ÜRET SAĞLIKLI TÜKET” projesi kapsamında düzenleyeceğimiz ”Çölyak Bilgilendirme Toplantısına” halkımız davetlidir.

24 Ocak 2019 Perşembe günü Saat 14.00 da Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. katta yer alan ”Şehit Fikret Metin Öztürk Konferans Salonunda” gerçekleşecek olan toplantıda konuşmacılar ve konular şu şekildedir;

Dr. Öğretim Üyesi Atakan Comba (Hitit Ünv. Tıp Fak. Çocuk Sağlığı Hastalıkları Ana Bilim Dalı) : ”Çölyakta Semptom ve Bulgular”

Dr. Süleyman Akif Yıldırım (İl Sağlık Müdürlüğü): ”Anne sütünün önemi ve Çölyakta koruyuculuk üzerine etkileri”

Pedagog Gül Ahlatçı Elmas (Çorum Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi) ”Çölyakta Psikolojik Sorunlar”

Diyetisyen Elif Tomuk (Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi) ”Glutensiz Diyet”

Öğr. Görevlisi Glutensiz Şef Süleyman Engin (Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü) Kıymetli eğitimcimiz ile tanışma ve proje kapsamında verilecek olan glutensiz yiyecek yapım kursları hakkında bilgilendirme gerçekleştirilecektir.

0 Paylaşımlar

Related posts

Leave a Comment